contact_ellen

Inventif is opgericht door Ellen Roelofs. Samen met haar collega’s was zij in de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van diverse projecten in binnen- en buitenland. Onder haar leiding heeft Inventif ook naam gemaakt als solide adviespartner.

Ellen Roelofs en haar team staan voor een radicaal andere aanpak in organisatie en begeleiding. Door te acteren op managementniveau zorgt Inventif ervoor dat de opdrachtgever minimaal wordt belast. Ellen toont zich een betrouwbare partner met een scherp gevoel voor mensen, sfeer en kwaliteit. Pragmatisch en gezegend met een hands-on mentaliteit weet zij elk doel te vertalen in een aansprekend idee. Een hoogwaardig concept dat naadloos aansluit bij zakelijk en/of maatschappelijke belangen.

Bio

Ellen Roelofs studeerde na haar hbo-opleiding voor Toerisme en Management nog enkele jaren Culturele Antropologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Met haar ondernemende karakter en inventieve geest wist zij een optimale balans te vinden tussen werken, reizen en studeren. De vele ervaringen die ze in 20 jaar heeft opgedaan, tezamen met haar brede kennis en interesses, vormen het vruchtbare fundament waarop Inventif rust.

Webdesign: Hellingproof